Medial vägledning

Just nu sker en generell energihöjning på planeten Jorden och det påverkar oss människor på olika sätt. Vi ifrågasätter saker som har varit givna tidigare och vi har börjat röra oss mot att förändra det som inte längre gynnar oss. Det kan handla om allt mellan himmel och jord, t.ex. relationer, arbete, meningen med just ditt liv och kärlek. 

Jag är ett kanaliserande medium och en healer och hjälper dig att hitta lösningar på de problem som du har just nu. Som coach använder jag min intuition och tar hjälp av guiderna för att förstå de mönster som har uppstått i ditt liv, vilka blockeringar som behöver lösas upp och mer konkret vad du behöver göra för att ta nästa steg i ditt liv och komma loss från känslan av att ”sitta fast”. 

Vi har alla en livsväg att vandra på och när vi hamnar i diket kan det vara direkt smärtsamt och svårt att ta sig upp igen. Jag ger dig verktyg och hjälper dig att se vägen framåt, ger dig healing om du vill och behöver samt låser upp eventuella blockeringar i din kropp. Ibland kommer spontana budskap från andra sidan från nära och kära och då fungerar jag som en länk mellan dig och dem.